Timisoara - oras de 5 stele
Prima pagină  | Hartă site  | Carte de oaspeți  | Contact  
     

Album foto
  » Top imagini 
  » Imagini noi 
Utilizatori inregistrati
Utilizator:

Parola:

Vreau sa ma tina minte?

» Am uitat parola
» Înregistrare
Imagine aleatoare

Piata Kuttl
Piata Kuttl

Vizitator

Cauta

Căutare avansată

Top | Înregistrare

Înregistrare
Conditii de participare (cititi cu atentie):
Este obligatoriu sa te inregistrezi cu numele real si informatii reale de contact. Nu sunt permise pseudonime si alias-uri. Nu sunt permise mai multe conturi pentru aceeasi persoana

Poti inscrie numai poze care iti apartin sau pentru care detii drepturile de autor. Daca tu ai facut poza atunci probabil tu detii dreptul de autor, cu exceptia cazului in care ai vandut acest drept. Daca nu detii drepturile integrale de autor nu poti inscrie o poza, chiar daca ai alte drepturi legale asupra acestei poze.

Poti trimite numai fotografii. Fotografiile care au fost manipulate sau transformate cu Photoshop sau alt program de manipulare a imaginilor sunt permise. Imaginile care este evident ca nu sunt fotografii nu sunt permise. Atunci cand trimiti o poza in site, permiti posesorilor site-ului sa reproduca acea poza pe acest site, la rezolutie maxima si in reprezentari micsorate, cu scopul de a permite altor utilizatori de a evalua poza si a o critica.

Notele, criticile, comentariile si orice alt gen de mesaje trimise devin proprietatea detinatorilor site-ului.

Acest site exista pentru a oferi fotografilor sansa de a-si publica munca si de a le fi evaluata de catre altii. Ai voie sa folosesti acest site pentru auto-promovarea muncii tale in limitele pe care le permite formatul site-ului. In mod special, nu ai voie sa folosesti acest site pentru a face politica sau pentru campanii sociale de orice natura, sau pentru a demara curente de opinie proprii, prin mesaje trimise in site si in forumurile de discutii sau prin folosirea sistemului de rating pentru a rasplati utilizatorii in functie de apartenenta la ideile tale.

Profanarea, insultele si comentariile intolerante nu sunt permise nicaieri in site. Majoritatea informatiilor si comentariilor de orice natura din site sunt exprimari critice si de opinie personala. Oamenii au o arie vasta de opinnii, iar unii nu primesc critica usor, ca atare site-ul este un loc propice pentru neintelegeri. Trebuie pastrezi o atitudine gratioasa si civilizata.

Materiale considerate nepotrivite nu sunt permise si vor fi sterse. Ne asumam de asemenea dreptul de a indeparta orice material consideram nepotrivit in orice maniera, fara alte explicatii.

Site-ul este un site liber si gratuit si va fi pastrat sub aceasta forma cat mai mult timp posibil, speram chiar ca pentru totdeauna. Dar primesti exact ceea ce platesti. Nu garantam ca acest site va fi potrivit pentru nici un scop anume, nici ca vom pastra pe termen nedefinit informatiile existente aici, de la poze pana la texte si informatii personale.

Daca ai mai putin de 13 ani, parintii tai trebuie sa fie de acord cu aceasta inregistrare pe care o faci pe site si in mod special cu informatiile particulare pe care trebuie sa le furnizezi.

Facand click pe butonul de mai jos esti de acord cu termenii de mai sus.

 

 
rss feed   add My Yahoo!
 

Powered by 4images 1.7.6
Copyright © 2002 4homepages.de


Valid HTML 4.01!