stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: [email protected]
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

MEMORIILE CETĂȚII – APEL DE PROIECTE ARTISTICE
11.05.2018


Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană marchează Centenarul Marii Uniri prin evenimentul „Memoriile cetății”, o sărbătoare a culturii, care se va întinde pe o perioadă de zece zile, în zece cartiere din Timișoara. 10 zile × 10 cartiere = 100 de ani de unitate și re-inventare.

În data de 19 aprilie, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a lansat apelul de proiecte artistice pentru programul ”Memoriile cetății”.

Dorim să vă informăm că a fost eliminată etapa de preselecție din cadrul acestui apel, artiștii având astfel posibilitatea de a depune proiecte artistice până în data de 3 iunie, cunoscând structura, dimensiunile și forma instalațiilor câștigătoare din cadrul apelului proiecte pentru instalațiile arhitecturale temporare.

În acest sens, în data de 15 mai, vor fi anunțate toate detaliile și caracteristicile tehnice ale instalațiilor care vor găzdui lucrările de artă ale artiștilor și ale comunității realizate în cadrul proiectului Memoriile cetății.

Data anunțării câștigătorilor acestui apel, precum și celelalte detalii ale regulamentului  rămân neschimbate.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

19 aprilie – lansarea concursului
3 iunie – data limită pentru primirea proiectelor
7 iunie – anunțarea câștigătorilor

Toate detaliile privind concursul de proiecte ”Memoriile cetății” se găsesc accesând următorul link http://www.timisoara2021.ro/2018/03/29/concurs-de-solutii-memoriile-cetatii/

Alina Pintilie
Responsabil comunicare
Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană