stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: [email protected]
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Comunicat de presă
16.04.2019


În cadrul Adunării Generale a membrilor Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii din data de 15 aprilie 2019, au fost discutate și aprobate punctele prevăzute în ordinea de zi, necesare pentru desfășurarea și dezvoltarea activității asociației și au fost analizate cererile depuse de către cei interesați pentru ocuparea celor trei poziții permanente de membri ai Consiliului Director (C.D.).

În urma discuțiilor, prin votul membrilor prezenți, au fost desemnați, ca membri ai Consiliului Director, pe o perioadă de cinci ani, reprezentantul scenei culturale independente și al sectorului Industriilor Culturale și Creative, în persoana dlui Mihai Gafencu și reprezentantul sectorului cultural instituțional, în persoana dlui Claudiu Ilaș.

De asemenea, membrii AGA au validat propunerea facută de catre dl Horațiu Rada- Președintele C. D. privind desemnarea dlui Ion Caramitru în Consiliul Director, în calitate de personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional.
Adunarea Generală a membrilor Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii a desemnat cu majoritate de voturi membrii Consiliului de Audit, Guvernanță Culturală și Etică, în persoana domnilor Bunget Ovidiu Constantin, Clipa Cristian si Stan Ioana Zoita.Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii