stema municipiului timisoara
ROMÂNIA
Județul Timiș
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA
B-dul C. D. Loga nr. 1, 300030 Timișoara
Tel/fax: +40 256 204886
E-mail: primariatm@primariatm.ro
Internet: www.primariatm.ro
Call-Center: telefon 969, luni-vineri între orele 08-22

Al doilea număr din Ziarul cartierului Iosefin
02.10.2008


Recent a fost editată de către consiliul consultativ de cartier Iosefin-Dâmbovița a doua ediție a "Foii Iosefinului" - ziarul scris de cetățenii din cartier pentru locuitorii acestei zone. Este vorba despre un periodic care a apărut pentru prima oară în aprilie a.c. ca o inițiativă venită în urma schimbului de experiență al Timișoarei cu orașul înfrățit Mulhouse.
În acest al doilea număr, de opt pagini, format A4, cititorii pot găsi materiale pe diverse tematici, de la asociații de proprietari, până la istorie, artă și viața religioasă a cartierului. Sunt atât continuări ale articolelor din ediția trecută, cât și materiale noi care vorbesc locuitorilor din Iosefin despre valorile acestui cartier istoric al orașului, problemele cu care se confruntă și soluții pentru rezolvarea acestora. De asemenea, personalități ale Timișoarei își regăsesc locul în paginile ziarului: cititorii pot afla amănunte din cariera marelui caricaturist Ștefan Popa Popa's, iar reputatul istoric Ioan Hațegan face o trecere în revistă a anilor de demult când s-a format Iosefinul pe harta Timișoarei.
Publicația a fost editată cu sprijinul logistic și financiar al Primăriei Timișoara și va fi distribuită gratuit locuitorilor din cartier de către consiliul consultativ din Iosefin-Dâmbovița.


Biroul Relații Publice