Logo Primaria Timisoara

Primăria Municipiului Timișoara

POLITICA PRIVIND ABONAREA LA NEWSLETTER SI PROCESAREA FORMULARELOR ONLINE CONFORM REGULAMENTUL 2016/679/UE

1.Reglementări GDPR și drepturile dumneavoastră

Începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice (GDPR – General Data Protection Regulation)  în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

2.Scopul colectarii datelor personale

Cu acordul dvs. vom folosi datele personale în vederea:

 • procesării formularelor  online inregistrate  către PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA.

Scopul colectării datelor dvs. este acela de a ne permite să procesam formularele depuse online.

În consecință, ne putem desfășura activitatea doar dacă deținem aceste date personale, iar în cazul plasării unei comenzi,  refuzul dvs. de prelucrare ne pun în imposibilitatea de a accepta comanda.

3.Tipurile de informații colectate

În funcție de scopul agreat și confirmat se vor solicita un minim necesar de date:

 • Pentru înscrierea la newsletter-ul nostru se vor solicita: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail. Datele personale colectate de PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA  nu vor părăsi teritoriul UE.
 • Pentru procesarea  unui formular online, se vor solicita datele: nume, prenume, adresa livrare (pentru comenzile livrate prin curier). Pentru comenzi electronice achitate prin plăți online, procesatorul de plăți și banca vor solicita informații specifice pentru procesarea plăților: cont IBAN, numele băncii, număr card, data de expirare, titular (aceste informații se solicită doar la momentul plasării comenzii). Aceste date NU VOR FI COLECTATE de către PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA, ci doar de procesatorul de plății de bancă (detalii despre mecanismele și politicile de Securitate implementate de către partenerii noștri găsiți la adresele www.banca.ro și www.plationline.ro,  prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice (website sau e-mail).
 • Pentru expedierea produselor comandate în baza comenzilor clienților noștri, sunt necesare date despre adresa de livrare și persoana care va primi comanda. Aceste date vor fi transferate către compania de taxi, iar detalii si politicile de securitate implementate de către compania de taxi  găsiți pe www.tudo.ro) .

Informațiile pe care ni le furnizați sunt destinate scopurilor enunțate în mod transparent mai sus și sunt comunicate următorilor parteneri ai companiei: persoana vizată, angajaților societății care intră în contact cu clienții noștri și care se ocupă de informarea și suportul dvs., auditorilor, organelor de poliție și autorităților judecătorești (la solicitarea acestora), procesatorului de plăți și băncilor (în cazul în care plata se încearcă și/sau se efectuează prin card bancar) sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 679/2016.

Prin înscrierea la Newsletter vă manifestati acordul asupra înscrierii în baza noastră de date, fiind de acord să primiți din partea noastră informări. Transmiterea mesajelor de informare se poate realiza prin e-mail, suport hârtie, telefon sau SMS. În cazul în care nu doriți primirea  de mesaje  din partea PRIMARIEI MUNICIPIULUI TIMISOARA  acest lucru se poate face prin accesarea butonului “dezabonare” din cadrul newsletter-ului în scris prin e-mail la adresa [email protected]

 • Drepturile titularilor datelor personale

Drepturile titularilor de date personale sunt următoarele:

 • să solicite o copie a datelor deținute de noi, copie care le va fi furnizată în maxim 30 de zile conform Regulamentului european privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • să solicite actualizarea/corectarea datelor în cazul în care acestea au fost furnizate greșit sau au suferit modificări în timp;
  • să solicite ștergerea acestor date, caz în care vom reține doar datele strict necesare pentru a asigura conformitatea cu legislația națională și codul fiscal în vigoare (doar pentru cazurile în care acestea se aplică).

În cazul în care sunt necesare informații suplimentare, vă rugam să ne contactați la adresa [email protected] sau la numărul de telefon: 0256408300

 • Perioada de stocare a datelor personale

Datele personale colectate vor fi stocate pe o perioadă de maxim 5 ani de la data ultimei interacțiuni cu site-ul nostru. Dacă în acest interval nu va exista nici o interacțiune cu noi, vom considera că informațiile și serviciile noastre nu mai sunt de interes și vom solicita utilizatorilor să confirme dacă doresc să mai primească informații de la noi. În caz de refuz sau lipsa unei confirmări explicite, datele vor fi șterse din baza noastră, mai puțin cele necesare pentru a respecta cerințele codului fiscal în vigoare și necesitățile de securitate (protejarea domeniului și a serverelor împotriva fraudelor și spamului).

În cazul în care sunt necesare informații suplimentare, vă rugam să ne contactați la adresa: [email protected], sau la numărul de telefon: 0256408300

PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA  nu vinde și nu închiriază datele personale către nici o terță parte. De asemenea, nu folosim datele personale pentru nici o prelucrare și procesare electronică, conform articolelor 21 și 22 din Regulamentul privind prelucrarea datelor cu caracter personal 2016/679/UE.